BANU-SZER KFT

Épületgépészeti kereskedés és kivitelezés. Nagykonyhai-, vendéglátóipari berendezések



Bemutatkozás:

FŐBB TEVÉKENYSÉGEINK:

- Épületgépészeti szakbolt - Víz-, gáz-, fűtés szerelvények forgalmazása.

- Víz-, gáz-, fűtés szerelés - Gázvezeték építés az elosztó, vezetéktől a belső szerelésig, lakossági és közületi megrendelők számára - Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyékre kiterjedően. Az elmúlt években társasházak komplett épületgépészetét valamint gázfűtésre történő átállását is kiviteleztük.

- Gázkészülék szerviz - Gázkészülékek és alkatrészek forgalmazása, továbbá a készülékek beüzemelése, garanciális és garancián túli javítása, szervizelése. Nyomásszabályzó karbantartás és beüzemelés - a GÁZGÉP Kft márkaképviseletét társaságunk végzi 15 éve eredményesen.

- Rendszerek teljeskörű tervezése, kivitelezése - Lakások, lépcsőházak, társasházak, valamint csarnokok, üzlethelyiségek komplett épületgépészeti munkálatainak, elvégzése.

- Nagykonyhai-, vendéglátóipari berendezések - 1997-től kiegészítettük tevékenységi körünket nagykonyhai készülékek, berendezések, kereskedelmi hűtők, pultrendszerek, vendéglátó technikai készülékek forgalmazásával. Együttműködésünk dinamikusan fejlődött a hazai gyártók többségével. Import készülékek között a SPANYOL és OLASZ gyártmányú készülékek értékesítése a legjelentősebb. Vállalkozunk az általunk forgalmazott készülékek beszállítására, valamint beszerelésére és beüzemelésére is. Biztosítjuk a készülékek garanciális és garancián túli szervizhátterét is.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

4400 Nyíregyháza, Vasgyár u. 14   térkép>

Telefonszám:

06/42/413-121

Fax szám:

06/42/596-029

E-mail cím:

banuszer@t-online.hu

Weboldal(ak):