Max-Mix Trade Bt

Állateledelek, kutyatápok, horgász etetőanyagok gyártása



Bemutatkozás:

ÁLLATELEDELEK, KUTYATÁPOK

A Max- Mix Trade Bt. 1999 óta, hobbi állateledel gyártásával foglalkozik. Gyáregységünk Szabolcs Szatmár Bereg Megyében, Újfehértó városban üzemel, közel 850 négyzetméteren.

Minden korosztály számára gyártunk tápokat, igény szerint, házőrzőkutyáknak, munkakutyáknak, kölyökkutyáknak, szoptatós kutyáknak, kiállítási kutyáknak, és ami igazán egyedülálló, az a téli tápunk, amely fel van tuningolva baromfizsírral, marhafaggyuval és tepertővel, ezáltal rengeteg energiával rendelkezik, így biztosítva a rövidszőrű kutyáknak, a hideg telek által lereszketett zsírmennyiség pótlását.

Tápjaink NEM tartalmaznak SOJÁT, sem GMO-t (génmanipulált terményeket), viszont 25-40%-át a szárított hús teszi ki, ami vegyesen csirke, marha, sertés, hal. Minden egyes alapanyag szállítmány hatósági állatorvos által bevizsgálást igazoló EU-s okmányokkal érkezik.

A Max Mix tápok kiváló minőségűek és a kutyák igen nagy előszeretettel fogyasztják. Ropogósságuk és ízletességük felülmúlnak minden emberi elképzelést.


HORGÁSZ ETETŐANYAGOK

2007-ben kezdtük el a Beta-Mix etetőanyagok, etetőpelletek, és horog pelletek gyártását, amely kifejezetten sporthorgászok számára fejlesztettünk ki.

Termékeink kiváló alapanyagból készülnek, mindig frissek, és csak természetes alapanyagokat használunk a gyártás során. A lehető legtermészetesebb alapanyagokat dolgozzuk fel az etetőinkben és pelletjeinkben, aromáink és színezőink pedig kizárólag állategészségügyileg engedélyezett termékek, és az EU-s szabványnak megfelelnek.

Számos kísérleten és teszthorgászaton esett át termékcsaládunk minden tagja, melyek során elértük, hogy nagyon sok, és szép példányokat lehet fogni az általunk gyártott, sporthorgászatra szánt Beta-Mix etetőanyagokkal, és pelletekkel.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

4244 Újfehértó, Rezeda u. 10.   térkép>

Telefonszám:

+36-30-9577228

Fax szám:

06/42/291999

E-mail cím:

jakabimax@yahoo.com

Weboldal(ak):