Marianna Center Hotel és Étterem

Légkondicionált, kényelmes szobákkal, étteremmel, konferencia teremmel, szaunával, a környéken sok programlehetőséggel

Bemutatkozás:

Szállodánk 20 szobával, étteremmel, 200 fős konferencia teremmel, továbbá szaunával, valamint egy őrzött, zárt gépkocsi parkolóval is rendelkezik.

Szép kártyát elfogadunk!

SZOBÁK

Fürdőszobás, televízióval, telefonnal, minibárral felszerelt légkondicionált szobáink igazi kényelmet nyújtanak vendégeink számára.

ÉTTEREM

Hotelünk étterme új üzemeltetővel, felújított konyhával, új főszakáccsal várja kedves vendégeit. Éttermünkben a legkülönfélébb ízekkel fogadjuk a hozzánk érkezőket. Étlapunkon, a tájjellegű és a vegetáriánus ételek mellett, a pikáns ízek kedvelői is megtalálhatják kedvenceiket. Változatos menüválasztékkal állunk az ebédelni vágyók rendelkezésére. Udvarias, korrekt, gyors kiszolgálás.

Rendezvények lebonyolítása, hideg-meleg ételek készítése, helyben fogyasztásra és elvitelre is. Vadásztermünk lehetőséget nyújt társas összejövetelek megrendezésére. 200 főt befogadó, teljesen felszerelt konferenciatermünk kiválóan alkalmas üzleti tárgyalások, baráti, családi összejövetelek, bankettek, esküvők lebonyolítására.

KÖRNYÉK, PROGRAMLEHETŐSÉGEK

A Szilva termál és wellness fürdő egész évben biztosítja az aktív pihenést, fürdőzést gyerekeknek és felnőtteknek, amely szállodánktól 200 méterre található! Nyári hónapokban még felejthetetlen kikapcsolódásban lehet élményük a Gergelyiugornyai üdülőövezetben, Tisza parton és az Atlantika vízi vidámparkban!

Szállodánktól néhány lépésre található a városi piac, szupermarket, gyógyszertár, és egy nagy bevásárlóközpont, valamint, a Beregi Múzeumnak otthont adó, felújított Tomcsányi kastély, és a Szent István park is.

Kirándulni vágyó vendégeink megismerkedhetnek a folyókkal szabdalt csodálatos szamár-beregi tájjal, valamint e térség gazdag kulturális, néprajzi és gasztronómiai értékeivel. E vidék legjellegzetesebb gyümölcse a szilva, melyből a helyiek csodás ételeket készítenek, a híres Szatmári szilvapálinka, illetve szilvalekvár kóstolása mellett itt az elkészítésükkel testközelből ismerkedhetnek meg.

Kárpátaljai kirándulások tökéletes kiindulópontja a város, szállodánk körutazásokat szervez, a Szatmár-beregi tájvédelmi körzet mellett a határon túli nevezetességekhez is.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

4800 Vásárosnamény, Szabadság tér 19.   térkép>

Telefonszám:

06/45/470-434, Mobil: 06/20-438-7598

Fax szám:

E-mail cím:

mariannacenter@mail.namenynet.hu

Weboldal(ak):

Telephelyek, üzletek:

Hotel, konferencia terem, étterem, divatáru, dohánybolt