Hét Csillag Üdülő- és Konferencia-központ

Pihenés és kikapcsolódás harmóniát sugárzó, gyönyörű környezetben

Bemutatkozás:

A Hét Csillag Üdülő- és Konferencia-központ Magyarország egyik legeldugottabb szegletében, Beregdarócon található. Ez a település ma az Európai Unió egyik keleti végvára. Az Árpád-kori falu szívében nagyszerű harmóniában él egymás mellett a középkori műemlék és a XXI. századi szabadidőközpont.

A Hét Csillag megálmodói egy percig sem feledkeztek meg arról a sajátos környezetről, amely az épületet körülöleli. Ennek köszönhető az a legapróbb részletekre is odafigyelő szeretetteljes törődés, ami a hely szellemének és a vendég minél nagyobb kényelmének érdekében utánozhatatlanná tette az üdülőt.

Ha hozzánk érkezik, a szórakozás, kikapcsolódás, pihenés közben testileg, szellemileg és lelkiekben is erővel, kellemes érzésekkel töltődik fel. Részt vehet gyalogos, biciklis, vízi és autós túrákon. Megismerheti a gyönyörűséges természeti és épített környezetünket.

Jöjjön el és rendezze be saját mesevilágát nálunk, és látni fogja: Bergengócia nem csak a mesében létezik! Szeretettel várjuk!

Klasszikus 2 ágyas szobáink hálótere az egyedi galériatérben található. Az önálló nappaliban és fürdőszobában a legtöbb kényelmi szolgáltatás (televízió, telefon, internetelérhetőség, minibár, klímaberendezés) igénybe vehető. A családi apartmanok igazán nagy családok és kisebb baráti társaságok számára is alkalmasak rövidebb-hosszabb idő eltöltésére. Az elnöki lakosztály pedig különleges kényelmi szolgáltatásokat nyújt az ottlakók számára.

A télen-nyáron használható 22 méter hosszú medence és a hozzá kapcsolódó fürdőház szaunája és pezsgőfürdője egész évben biztosítják a felfrissülés lehetőségét.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

4934 Beregdaróc, Alkotmány u. 5.   térkép>

Telefonszám:

06/45/706-195, mobil: 06-30-349-8583

Fax szám:

06/45/706-196

E-mail cím:

info@hetcsillag.hu

Weboldal(ak):