SZÍNES-KERESKEDÉS Kft.

Festékek, hőszigetelő rendszer, festési segédanyagok, zsákos poráruk, tisztítószerek, tisztító eszközök

Bemutatkozás:

A cég fő tevékenysége FESTÉK és TISZTÍTÓSZER nagykereskedelem

A jogelődünk, a SZIN-KER Kft. 1991 óta a jelentős szakmai tapasztalatra és igen szerteágazó, sokrétű üzleti kapcsolatra tett szert. A tevékenység irányítása és a szervezése a központi telephelyről történik, ami 600 m2 alapterületű főépületből, (üzlet és raktár, az emeleten az irodahelyiségek, tárgyaló található, a szuterén az építőipar telephelyeként működik). 2009-ben költöztünk be a 700 m2-es raktárcsarnokba, szervesen kapcsolódva a főépülethez. 1 teherautó segíti a zökkenőmentes kiszolgálást.

Értékesítésünk 80%-a közvetlen felhasználókhoz kerül, mind a festék, mind a tisztítószer területén. Dinamikusan nő a hőszigetelő rendszer iránti kereslet, teljes körű szolgáltatást nyújtunk az ehhez szükséges termékek kínálata és kivitelezése vonatkozásában, szakembergárdánk hosszú garanciát vállal.
Kereskedelmi részlegünk háztartási-, vegyi-, és festékáru kis és nagykereskedelmével foglalkozik. Szolgáltatásunk megbízhatósága, cégünk rugalmassága miatt széles vevőkörrel rendelkezünk, megrendeléseink nagyobb részét közbeszerzési pályázatokon nyertük el.

Kereskedelmi részlegünk főbb megrendelői:
• Fővárosi és kerületi tulajdonú kórházak és közintézmények, (Semmelweis Egyetem, stb..)
• Fővárosi közüzemi szolgáltatók, (Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., Fővárosi Csatornázási Művek, stb.)
• Vállalkozások, kivitelezők, kereskedők,
• Társasházak.

2010-ben bevezettük új termékcsaládunkat BRECK márkanéven, ami nagy előrelépést jelent a környezettudatos vevők kiszolgálásában, könnyen lebomló, jó tisztító hatékonyságú termékeinket kínáljuk régi és új partnereink részére közvetlen kiszolgálással és viszonteladókon keresztül.
A BRECK termékek hazai előállítása nagyon fontos szempont számunkra, napenergia felhasználásával készülnek, bejárták Európa több országát és sikeresen vizsgáztak, itthon a SZÍNES-KERESKEDÉS Kft. saját márkás megjelenését ajánljuk!

Személyre szabott ajánlatokkal, időszaki akciós termékekkel állunk potenciális partnereink rendelkezésére!




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

[Egyéb településen], 1106 Budapest, Tarkarét utca 2.   térkép>

Telefonszám:

06-1/262-4715

Fax szám:

06-1/261-2623

E-mail cím:

kereskedelem@szin-ker.hu

Weboldal(ak):

Telephelyek, üzletek:

1106 Bp., Tarkarét utca 2.