Tájékoztató

A Szabolcs-SzatmáriCégek.hu - mint bizonyára a nevéből is nyilvánvaló -, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye internetes cégkereső portálja, szaknévsora, mely az itt működő vállalkozások adatait, bemutatkozását tartalmazza, és több szempont szerinti keresést biztosít az érdeklődők számára.


Miért érdemes megjelenni?

Az első megyei portálunkat 2005-ben indítottuk, majd 2009. évtől az egész országra kiterjedő, azaz 20 portálból álló rendszert hoztunk létre. Az országos lefedettség megyékre bontását azért láttuk előnyösnek, hogy ne egy portálon zsúfolódjék össze az ország összes vállalkozása, ezáltal megőrizve a lap jó átláthatóságát, valamint a helyi vállalkozások könnyebb megtalálhatóságát.

Megítélésünk szerint a Szabolcs-SzatmáriCégek portál segít a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kis- és középvállalkozásoknak új megrendelőket szerezni, és a piaci versenyben kellőképpen megtartani pozíciójukat.

A fejlesztések során törekedtünk arra, hogy a lap egyszerűen kezelhető és gyors működésű legyen, amely célunk megvalósulását az ügyfeleink pozitív visszajelzései kellően igazolják. Cégkeresőnk átgondolt kategóriarendszere, logikus felépítése mind a kényelmes használatot hivatott szolgálni.

A portál rendelkezik a vállalkozások telephelyét mutató Google-térkép funkcióval, valamint a cégbemutató adatlapok egy kattintással megoszthatók a Facebook-on, Twitter-en, stb.

A portálunk az okostelefon képernyőjére optimalizált mobil verzióval is rendelkezik, így a telefonnal böngésző látogatók is könnyen használhatják.

Sokan azt gondolják, hogy a Google és a Facebook korában, illetve ha valaki saját honlappal rendelkezik, akkor nincs értelme a cégkereső oldalakon megjelenni. A megjelenés azonban a saját honlap látogatottságát is növeli, több módon:
- egyrészt a rajta elhelyezett weboldalcímre történő kattintások által
- valamint közvetett módon is, mivel a weblapra mutató hivatkozást (linket) a Google keresőrobot érzékeli, és ez a cég weboldalának a Google találati listájában való helyezését is javíthatja.

Az ügyfélkapun keresztül egy felhasználónévvel és jelszóval belépve bármikor önállóan módosíthatják adatlapjuk tartalmát, ideértve a korábban elhelyezett szöveg és kép lecserélhetőségét is.

A felkínált szolgáltatásunk ára csupán 4.600 Ft/év, ami nagyságrendekkel kedvezőbb a hasonló internetes hirdetéseknél, és nincsenek rejtett költségek sem. Fizetni pedig csak akkor kell, amikor a megrendelt szolgáltatás már megjelent, valamint a fenti díjról szóló számlát is kézhez kapták.